CONTACTEER ONS:

Tineke's Grime © 2014      Privacy Policy

Kalkenstraat 218, 9255 BUGGENHOUT

Telefoon: 0472 42 90 36

e-mail: info@tinekesgrime.com

Evenement

Tineke ’s Grime zal aanwezig zijn met alle schminkmaterialen, schminkstoelen voor de kinderen, spiegels.

Desgewenst is er de mogelijkheid tot het meebrengen van een keuzedisplay, tent en eigen tafels, prijzen hiervan zijn op aanvraag beschikbaar.

 

De organisatie dient in volgende dingen voorzien:

- parkeergelegenheid dicht bij de stand (eventuele parkeerkosten worden integraal doorgefactureerd)

- een goed belichte standplaats

- 1 tafel (Minimum lengte 120 cm, hoogte 74 cm) en 2 stoelen per grimeur

- een watertoevoer in de buurt

- drinken voor de grimeurs

- bij opdrachten >3 uren: eten voor de grimeurs (broodjeslunch)

- een overdekte en tegen wind beschermde standplaats

- voor airbrush, special fx  -en bodypaintopdrachten: elektriciteit

 

Buiten werken - Temperatuur

De minimum buitentemperatuur om in een onverwarmde outdoor-stand te werken is 18°C

De standplaats dient sowieso steeds overdekt te zijn, en beschermd te zijn tegen wind.

Een standplaats op nat/vochtig gras is geen geschikte ondergrond, dit verandert onmiddellijk in een modderpoel door aanloop van kinderen en is onwerkbaar/onveilig.

Indien bij aankomst geen geschikte standplaats, conform onze algemene voorwaarden voorzien is, behoudt Tineke's Grime het recht om de opdracht te weigeren met behoud van 100% verloning.

 

Het is mogelijk ons ter plaatse te vragen langer te werken (indien we geen aansluitende opdrachten hebben), in dit geval wordt de gewone uurprijs verder aangerekend.

In geen geval kan de stand van Tineke ’s Grime aanzien worden als een kinderopvangcentrum, wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor de wachtende kinderen.

 

Indien u meerdere grimeurs op een evenement wenst te boeken, kunnen wij deze voor u voorzien. Professionele grimeurs zijn opgeleid rond het correcte en hygiënische gebruik en verzorging van hun producten en hulpmiddelen, en zijn daar ook voor verzekerd.

Het vragen om samen te werken met onopgeleide vrijwillige schminkers wordt niet geaccepteerd, en is een te groot risico voor ons bedrijf.

In geen geval zullen de producten of werkmaterialen van Tineke's Grime uitgeleend worden aan derden.

 

Annulatie

Annulatie van een opdracht is mogelijk tot 1 week voor de opdracht. Bij een laattijdige annulatie zal Tineke ’s Grime 15 % doorfactureren (met een minimumfacturatie van 50,00 € excl. BTW)

Annulatie van opdrachten in de piekperiode (halloween, Sint-Maarten, Sinterklaas, Carnaval, Communies) is mogelijk tot 20 kalenderdagen voor de opdracht. Bij laattijdige annulatie in deze periodes wordt het volledige bedrag gefactureerd.

Tineke ’s Grime kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het aantal kinderen dat op uw evenement aanwezig is. De geboekte uren blijven gelden, zelfs indien de opkomst niet naar wens is.

Annulatie van workshops is niet terugbetaalbaar. Overdracht van je workshopspot is wel mogelijk: als je zelf een andere deelnemer voorziet kun je je plaatsje doorgeven.

 

Indien de animatoren bij aankomst moeten wachten op opbouw van stand, of andere vertragingen buiten onze wil, blijven de geboekte uren gelden en wordt u gefactureerd voor wachtende animatoren.

 

Facturatie

De betaling gebeurt via overschrijving op rekeningnummer BE92 0639 1122 6523.

De volledige betaling dient ons te bereiken vóór aanvang van de opdracht.  Indien dit niet mogelijk is, gebeurt de betaling cash op de dag zelf.

 

Elke facturatieklacht dient verstuurd te worden binnen de 7 dagen na factuurdatum.

Bij het niet tijdig betalen van de factuur, zal een eerste herinnering gestuurd worden, waarna de klant 5 werkdagen de tijd heeft om over te gaan tot betaling van de factuur. Indien de factuur niet voldaan is voor de aanvang van de opdracht (indien deze in het weekend/op een feestdag plaatsvindt, geldt de laatste werkdag als ultieme datum) vervalt de overeenkomst, en zal Tineke's Grime geen animatie(s) aanleveren.

 

Aansprakelijkheid bij ongeval

Tineke ’s Grime kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade of ongevallen tijdens een opdracht.

Alle producten zijn volgens de Europese wetgeving goedgekeurd, en streng gecontroleerd.

Indien er toch een allergische reactie volgt, kan Tineke ’s Grime hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden.